Downloads and views - Time Series

Number of downloads and views in the period.

Period:
Total Year Month Day

Item Handle
(eg. 1822/417)
 

Item
Title : Bibliografía 2004 [Reseñas]
Entry Date : 09-08-2010
Downloads and viewsExportar
Year Downloads Views
2010 15,0 5
2011 8,0 0
2012 37,0 0
2013 27,0 1
2014 20,0 2
2015 3,0 2
2016 20,0 0
2017 19,0 3
2018 27,0 11
2019 1,0 2
177,0 26
Downloads and views per year
Downloads by country (top 10)
Views by country (top 10)
Downloads by countryExportar
Origin Downloads Perc.(%)
España España 45,0 24,73
México México 24,0 13,19
N/A N/A 24,0 13,19
Colombia Colombia 23,0 12,64
Perú Perú 16,0 8,79
Chile Chile 7,0 3,85
Universidad de Navarra Universidad de Navarra 7,0 3,85
Argentina Argentina 7,0 3,85
Guatemala Guatemala 6,0 3,30
Ecuador Ecuador 4,0 2,20
Venezuela Venezuela 3,0 1,65
República Dominicana República Dominicana 3,0 1,65
China China 2,0 1,10
Paraguay Paraguay 2,0 1,10
Italia Italia 2,0 1,10
Brasil Brasil 1,0 0,55
Suecia Suecia 1,0 0,55
Estados Unidos (USA) Estados Unidos (USA) 1,0 0,55
Canada Canada 1,0 0,55
El Salvador El Salvador 1,0 0,55
Cuba Cuba 1,0 0,55
Alemania Alemania 1,0 0,55
182,0 100,00
Views by countryExportar
Origin Views Perc.(%)
Universidad de Navarra Universidad de Navarra 7 50,00
Alemania Alemania 3 21,43
España España 1 7,14
Suecia Suecia 1 7,14
México México 1 7,14
Perú Perú 1 7,14
14 100,00